Finstroy
ПРОДАВА
ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ
ЗАМЯНА
ИНДУСТРИАЛЕН ИМОТ
НОВО СТРОИТЕЛСТВО - ЗА КЛИЕНТИ НА АГЕНЦИЯТА
СТАРО СТРОИТЕЛСТВО
ОБЕКТИ В ЧУЖБИНА
ПАРЦЕЛИ
НАЕМИ
Търси
Изчисти
Finstroy
БЪРЗО ТЪРСЕНЕ
Търсене по местоположение,
град, район

Търсите имот ?
Изпратете имот
Finstroy
УСЛУГИ
Посредничество при покупка на жилища в строеж
Стари жилища
Наеми
Маркетинг
Консултации
Управление на имоти
Инвестиционно посредничество
Съдействие за банкови кредити
Парцели
Обекти в чужбина
Довършителни строителни работи
Finstroy
ПОЛЕЗНО & ИНТЕРЕСНО
Нотариуси в София
Нотариални такси
Данъци при продажба на лично недвижимо имущество
Лиценз
Отстъпки
Новости
Сертификати & Награди
Карти
Картинна галерияWebDesignBG
Български English Русский
Finstroy
НАЧАЛО         ЗА ФИРМАТА         ЗАЩО ФИНСТРОЙ         ЧЛЕНСТВО         КОНТАКТИ

НОВОСТИ

НАГРАДА ЗA ПРЕСТИЖ И КАЧЕСТВО СЕ ПРИСЪЖДА НА БЪЛГАРСКА ФИРМА

     В гр. Хелзинки, Финландия се проведоха поредните номинации за престиж и качество на  независиматa  организация „Actualidad”. Церемонията се състоя в хотел „Хилтън Хелзинки Странд”. Наградите се присъждат за активна дейност и високо качество в различни сфери на производството, търговията и услугите. Традицията за класирането на фирмите и връчването на тази изключително престижна награда датира от 12 години.
     Кандидатите се подбират от 70 страни от цял свят. Те трябва да са с утвърдено име на пазара, да се ползват с доверието и уважението на клиентите, да заемат лидерски позиции в конкретната сфера, в която работят.
     Представените за последния период фирми бяха от Испания, Украйна, България, Латвия, Румъния и др.
     Наградените фирми получават грамота, бронзова статуетка за престиж и качество, едногодишна реклама на цяла цветна страница в испанското издание „Actualidad”, печат с името на фирмата и 1000 бр. стикери с рекламна цел.
Изборът на организаторите за удостояване с  престижната награда беше ФИНСТРОЙ ЕООД. В тържеството за връчване на наградите бяха поканени собствениците на фирмата Златка и Георги Марински.
     Финстрой присъства на българския пазар като агенция, специализирана в продажбата на ново строителство. За 15 години от своето създаване тя се утвърди като един от най-реномираните партньори за тези клиенти, които предпочитат покупките на жилища в строеж пред старите апартаменти. Наградата е достойна оценка за усилията на българските агенции все повече да повишават качеството на работата с клиенти.
     Фирмата разполага с богата картотека от новостроящи се обекти както в София, така и в страната. Особено атрактивни са офертите на Финстрой, намиращи се в нашите морски и планински курорти.
     Финстрой е член на Национално сдружение недвижими имоти, на CEREAN (Централноевропейска мрежа на асоциациите за недвижими имоти) и на Българската търговско-промишлена палата.
     Основна цел на фирмата е да извършва висококачествени услуги с цел максимално подпомагане усилията на клиентите за намиране на желания от тях имот.
     В офиса на Финстрой клиентите получават изчерпателна консултация както за конкретното търсене, така също и за състоянието и динамиката на пазара в момента.
     Отскоро Финстрой публикува в интернет пространството новия си корпоративен сайт, който отразява цялото богатство от разнообразни оферти, предлагани от фирмата. Сайтът е достъпен на адрес: http://finstroyproperty.com, видим от всяка една точка на света.
 

в. "Строежи & имоти", бр.29, 16 - 22.07.2007г.


Начало
Назад

тел: +359 2 963 38 72  факс: +359 2 866 11 72 моб: +359 899 82 94 22

ФИНСТРОЙ © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

Finstroy
Finstroy Finstroy Finstroy